Nieuws

Beste leerbedrijf en praktijkopleider 2018

Slagerij Knol behoort tot de provinciale winnaars van de verkiezing voor beste leerbedrijf en beste praktijkopleider 2018!

 

Vandaag maakte SBB de provinciale winnaars bekend van de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider 2018. De provinciale winnaars strijden nu verder om de landelijke titel.

Voor de 500.000 mbo-studenten in ons land is het leren in de praktijk een onmisbaar deel van hun opleiding. Om het belang daarvan te onderstrepen, heeft het ministerie van OCW al in 1996 de verkiezing beste leerbedrijf ingesteld. Sinds 2009 krijgt ook de beste praktijkopleider een prijs.

Voordrachten

Tot en met 30 april 2018 kon iedereen leerbedrijven en praktijkopleiders voordragen voor de prestigieuze prijzen. Alle voordrachten werden beoordeeld en ingedeeld naar sector en provincie, om uiteindelijk tot één beste leerbedrijf en één beste praktijkopleider te komen.

Provinciale winnaars

Uit een kleine duizend voordrachten heeft de jury per provincie voor elke sector een winnend leerbedrijf en een winnende praktijkopleider uitgeroepen. In het overzicht staat om welke leerbedrijven en praktijkopleiders het gaat. De provinciale winnaars strijden verder om de landelijke titel.

Finale

Het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider worden bekendgemaakt op de Dag van het mbo, op 19 november 2018 in Theater Orpheus te Apeldoorn. Rond 17.00 uur begint dan het feestelijke gala waarin ook de mbo-ambassadeurs van het jaar worden gekozen.

 

Bron: SBB

 

Beste slager van Drenthe

Dankzij alle recensies van onze klanten via social-media (Facebook en website) zijn wij bekroond met de titel “De Beste Slager van Drenthe” nu gaan we strijden met onze provincie winnaars voor de beste van Nederland. Dank namens ons team voor al uw reacties. De competitie voor de beste van Nederland ontbrandt binnen enkele weken via TV – RTL4. Meer laten wij u hierover weten via Facebook.

Groeten uit aller naam
Team Slagerij Knol

Pate uit eigen worstmakerij

Vanaf nu kunt u bij Slagerij Knol terecht voor heerlijk pate uit eigen worstmakerij.

(meer…)

Worstenactie Slagkrooie

De Paas-droge worst actie t.b.v. de activiteiten kas van CBS de Slagkrooie in samenwerking met Slagerij Knol was een succes!

(meer…)

Knol’s Kielster Knoflookworst

Ook De Kiel kent nu een K3: Knol’s Kielster Knoflookworst, verkrijgbaar bij Slagerij Knol in Schoonoord.

 

Frans Westenbrink, dé deskundige bij uitstek op het gebied van (droge) worsten en regionale kazen, bracht eens bij Jan Knol ter sprake dat een droge worst met wat knoflook toch ook wel erg lekker zou zijn. Dat moet je natuurlijk nooit tegen Jan zeggen, want die pakt die draad gelijk op! En sinds kort hangen er dus Kielster Knoflookworsten te koop bij Jan.

 

Nu we de deze worst hebben, kunnen we natuurlijk aan bakker Poelstra vragen om Kiele Keitjes te gaan bakken. Wie ontwikkelt er een recept?? Mijn voorkeur gaat uit met spijs!