Nieuws

Beste slager van Drenthe

Dankzij alle recensies van onze klanten via social-media (Facebook en website) zijn wij bekroond met de titel “De Beste Slager van Drenthe” nu gaan we strijden met onze provincie winnaars voor de beste van Nederland. Dank namens ons team voor al uw reacties. De competitie voor de beste van Nederland ontbrandt binnen enkele weken via TV – RTL4. Meer laten wij u hierover weten via Facebook.

Groeten uit aller naam
Team Slagerij Knol

Pate uit eigen worstmakerij

Vanaf nu kunt u bij Slagerij Knol terecht voor heerlijk pate uit eigen worstmakerij.

(meer…)

Worstenactie Slagkrooie

De Paas-droge worst actie t.b.v. de activiteiten kas van CBS de Slagkrooie in samenwerking met Slagerij Knol was een succes!

(meer…)

Knol’s Kielster Knoflookworst

Ook De Kiel kent nu een K3: Knol’s Kielster Knoflookworst, verkrijgbaar bij Slagerij Knol in Schoonoord.

 

Frans Westenbrink, dé deskundige bij uitstek op het gebied van (droge) worsten en regionale kazen, bracht eens bij Jan Knol ter sprake dat een droge worst met wat knoflook toch ook wel erg lekker zou zijn. Dat moet je natuurlijk nooit tegen Jan zeggen, want die pakt die draad gelijk op! En sinds kort hangen er dus Kielster Knoflookworsten te koop bij Jan.

 

Nu we de deze worst hebben, kunnen we natuurlijk aan bakker Poelstra vragen om Kiele Keitjes te gaan bakken. Wie ontwikkelt er een recept?? Mijn voorkeur gaat uit met spijs!

Een geweldig jubileum

Wij van team Slagerij Knol willen graag iedereen bedanken voor alle felicitaties en de mooie cadeau’s.
(meer…)