De verbouwing

Slagerij Knol is verbouwd

Na een periode van ruim 20 jaar, waarin diverse verbouwingen hebben plaatsgevonden, is de winkel toe aan een nieuwe “Make-Over”.
De verandering die zich heeft aangekondigd heeft als voornaamste reden dat onze dochter Mirjam medio 2014 is toegetreden tot de vennootschap, met de insteek het bedrijf in de toekomst voort te willen zetten. Tevens willen we inspelen op de veranderde wensen van de klant.

 

Het assortiment van 25 jaar geleden is al beetje bij beetje veranderd en ingepast, maar we willen graag meer producten kant en klaar aanleveren. Dus steeds meer inspelen op gemak.

 

Nadat in 2014 het centrale koelsysteem grondig is aangepast en er een rook- en droogkast is aangeschaft, willen we ons nog meer gaan richten op het vervaardigen van eigen worstproducten en vleeswaren. De inbreng van onze medewerkers en het enthousiasme dat ze meebrengen vanuit de slagersvakopleiding is één van de drijfveren waarop deze verandering is ingezet.

 

Tijdens de verbouwing zal er overlast zijn en hiervoor willen we ons alvast verontschuldigen. Gedurende deze periode zal er een noodingang gecreëerd worden om de verkoop doorgang te laten vinden.

 

Ons team zal de komende tijd net als voorheen hun uiterste best doen om u zo optimaal mogelijk te behartigen. De vorderingen tijdens de verbouwing kunt u op deze website volgen, ook hebben we onder de link “Reclame” leuke aanbiedingen.

 

Hopende op een voorspoedige verbouwing willen we met u een nieuwe stap naar de toekomst maken. Met dank voor het vertrouwen in de voorbije jaren gaan we samen met u bouwen aan het nieuwe gezicht van Slagerij Knol.

 

Foto’s van de verbouwing kunt u bekijken op :  Fotopagina VerbouwingGraag tot ziens !

Team Slagerij Knol